10 Eylül 2014 Çarşamba

Oyuncakımsı Yastık

Süslü değil mi?  Çok da kullanışlı.  Hem yastık, hem oyuncak.  İsteyen?

İsim Panosu

Çok büyük değil ama biz çok beğendik bu isim panosunu.  Örnek panoları genellikle kızımın ve oğlumun ismi ile yapıyorum.  Benzerini ya da bu panoyu isteyen olursa mesaj bıraksın lütfen.  

Evvv



Tuval üzerine kumaşı kaplayıp başına silikon tabancamla oturduğumda ne yapacağımı hiç bilmiyordum.  Ortada bir sürü malzeme, yığınla birbirinden alakasız ufacık parçalar..Korkutucuydu işin gerçeği.  Beğenilir mi, nasıl olur diye düşünme, BAŞLA! dedi iç sesim.  Başladım.  İç sesim bu aralar avazı çıktığı kadar başla diyor ya..
Hazırlarken inanılmaz keyif aldım, çok eğlendim.  Komşum, arkadaşım satın aldı bu panoyu.  Sağolsun desteği ve yakınlığı için.

Uçurtmam Bulut Şimdi

Bulut yastığın ilham kaynağı dergiyi bulur bulmaz adını not edeceğim. 

Sevgili Buket,  sen ne tatlı bir çocuksun! Bulutun sana hep bereketli yağmurlar, rengarenk gökkuşakları ve harika rüyalar getirsin!

Üzümünü Ye Bağını Da Sor


Tatlı bir arkadaşım satın aldı bu üzümleri.  Bol bereket getirsinler evine umarım.  

Dönüştüler



Her ikisi de beyaz çerçevelendiler.  Bence daha şirin oldular önceki hallerine göre.  Edinmek isteyen olursa, mesaj yazın lütfen.  Ödemeyi düşüneceğiniz bir ücret olursa, lütfen ihtiyacı olan bir kuruma ya da tema gibi sosyal sorumluluk kuruluşlarına destek olun.  Yeterli..

Rölyef Kırmızı Başlıklı Kız

Panayırda sahibini bulamadı kırmızı başlıklı kız.  21x27 cm boyutunda.  Görüp beğenen olursa lütfen aşağıya mesaj bıraksın.  Ücretsiz olarak göndereceğim.

Panayır Kayıtları

Çok şeker bir hanıma gitti bu bayankuş.  Alttaki kalbin eklemelerini oğlum yaptı.  Gerçi sıkılıp devam etmedi ama olsun.  Yardım edebilir miyim diye sürekli omuzumun üstünden beni seyrederken, çorbada tuzu olması için bir fırsat oldu bu ilaveler.  

6 Eylül 2014 Cumartesi

Panayır


Yarın panayırda stand açıyoruz.  Çiziyorum, dikiyorum, boyuyorum, söküyorum, kesiyorum, biçiyorum, tekrar birleştiriyorum.  Cennette olmalıyım:)